fredag den 25. maj 2012

SVERIGE OG RUMÆNIEN LAVEDE FEJL VED JURY FINALEN

Så er den anden generalprøve færdig - og den er jo vigtig, eftersom juryen afgiver deres point her.

De eneste to der fejlede stort i forhold til hvad vi tidligere har set hernede, var Sverige og Rumænien.

Rumænien mistede stemmen på et tidspunkt (eller evt. glemte hun teksten ?) - der var ihvertfald en sætning, som hun ikke fik sunget, og hun så ikke helt tilfreds ud over fejlen. - Noget må det betyde, men Slovenien lavede samme fejl ved den 2. generalprøve til semifinalen i 2011 - og de endte jo alligevel med at være det land, der fik flest point fra juryerne.

Sveriges bummert var til gengæld lidt værre, eftersom Loreen kom til at sluge noget af sneen, og måtte hoste midt i det hele. - Ups. - Men svært at sige hvor meget det betyder, for juryerne kunne sikkert også regne ud, at det var fordi hun fik slugt noget sne. - Men vakler nogle af juryerne mellem hvilken point de skal give hende, så må det trække ned.

At Engelbert Humberdinck er en professionel sanger med så stor erfaring, er generelt svært at høre hernede - for han er faktisk den af alle landes sangere, der synger aller mest falsk hernede. Også i dag ved jury finalen.

Puha - synd for et af landene fra den anden semifinale, eftersom der jo var to lande der delte 10. pladsen. - Mit bud er, at det er Slovenien der røg ud på den bekostning. - Så hellere være nogle point fra finalepladsen, end at miste den på den måde.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar