torsdag den 17. maj 2012

ET HELT ANDET SHOW FRA MONTENEGRO

Så nåede vi til anden runde af prøverne - og Montenegro startede selvfølgelig igen.
Sidst havde de ikke styr på noget som helst. Det virkede som om de ikke anede hvad de ville på scenen. - Men det har de åbenbart fået snakket om, for det var da helt anderledes denne gang.
Sidst startede han med at gemme sig bag æslet, og så insisterede han på at gå 5 meter frem på scenen før musikken blev startet. Nu er han klædt ud i en slags munkedragt fra starten. - Kort efter smider han den, og det tilhørende hår og skæg. Og han virker meget mere tilstede, og til at have det sjovt denne gang.

Baggrundsbillederne har nu eurosedler med af og til. Lidt underligt, eftersom han til pressemødet nævnte, at det ikke handlede om valutaen. - Men seerne vil selvfølgelig tro det, så fint nok med eurosedlerne.
Der er tilføjet en del dans og akrobatik fra de 3 dansere. - Og de lange sedler med sætninger fra sangteksten, bruges til sidst til at pakke den ene af danserne ind i, hvorefter han bæres ud af scenen.
Også kameravinklerne og hvor de står på scenen er ændret en del. - Så måske fik de ekstra tid til at ændre tingene i. De klagede jo efter den første prøve over at de havde fået for lidt prøvetid.
Stadig en meget dårlig sang, men i det mindste ved de nu hvad de vil på scenen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar