fredag den 18. maj 2012

Lidt om prøverne

Der er egentlig ikke så meget at sige om mange af prøverne her i anden omgang, for de fleste kører mere eller mindre på samme måde som ved deres første prøve.

Jeg fik ikke nævnt i går, at Rumænien går efter Disney-looket. For når man ser hendes kjole, så kan man ikke undgå at komme til at tænke på Minnie Mouse med de to sorte ører der er sat på som en slags krave. - Desværre slæber de stadig bare mere eller mindre rundt på nogle af instrumenterne, uden overhovedet at få det til at se ud som om, de har planer om at lade som om de spiller på dem. Kun den sidste gang gjorde de det - Men mon ikke de også gør det til selve de direkte shows.

Østrig fik deres kostume til at fungere. - De lagde under det første pressemøde op til den helt store nytænkning - Men det er jo egentlig præcis samme gimmick som i den nationale finale - blot indsyet i nye kostumer - så stadigvæk kostumer med lys i.

ADHD brødrene fra Irland, syntes åbenbart at pressemødet gik for langsomt (at folk skulle række hånden op, og derefter vente på, at en mikrofon blev bragt hen til dem) - Så Jedwards gik hen og tog mikrofonen fra værten, og begyndte selv at hoppe rundt i salen som et par springmus, for selv at spørge folk om de havde spørgsmål til dem.
Værten forsøgte på et tidspunkt forgæves igen at få kontrollen over pressemødet, men det blev totalt overhørt af Jedward, der bare sprang videre rundt, stod lidt på hovedet o.s.v. - Ved det første pressemøde var de udklædt som store popcorn-poser, og spredte rundt med popcorn - Denne gang var de en bolche-beholder (af den slags man før hen kom en krone i, og ud kom et bolche eller lignende).

Hende der i 2006 læste pointene op for Serbien-Montenegro var tilstede i salen - altså hende man husker for at sige, at vi desværre ikke har en sang med i år, men jeg lover jer, at næste år har vi den bedste sang. - Og ja, Serbien vandt jo i 2007 som hun forudsagde. - En journalist spurgte hvem der så ville vinde i år - og helt som forventet, svarede hun Serbien. - Ja vi får se om hun nu også får ret denne gang. Jeg tror det ikke.

Bulgarien er nærmest den eneste sang der irriterer mig hernede. - Hun ser frygtelig ud, og da endnu mere med det hår klistret fuldstændig ind til hovedet som Ritt Bjerregård - her blot tilført godt med bryl-creme for at få det til at skinne eller for at få det til at se fedtet ud - vælg selv hvilken en af grundene det må være. Hun står stadig helt alene på scenen, og med den forfærdelige rytme bankende konstant under de 3 lange minutter mens hun står der og skråler. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar