onsdag den 16. maj 2012

SÅ BLEV DET LOREEN DAG

Mange har nok set frem til denne dag, eftersom Sverige er så stor en favorit blandt fans.
Da jeg først så den på scenen hernede, blev jeg faktisk ret skuffet. Den virkede temmelig kedelig på scenen, så hvor var al magien fra Melodi Festivalen blevet af. Men næste gang hun sang, kiggede jeg i stedet på tv-skærmen. - Og ja, så virker den jo igen. - Utrolig så stor indflydelse det har, om man bare ser det fra en vinkel, eller om man ser det hvor der bliver skiftet mellem forskellige kameraer.
Hun står på en firkantet boks. Og kameraføringen på det tidspunkt hvor den mandlige danser kommer på scenen, er lavet ret godt. - Hun sidder ned på det tidspunkt, så kameraet er helt nede ved gulvet. - I baggrunden lidt i mørket, ser man manden komme kravlende op på scenen og hen imod hende. - Så det virker næsten som om det er taget fra en gyserfilm, at en mand er på vej bagfra for at overfalde hende.

Ved sidste gennemprøvning (der hvor specialeffekerne såsom fyrværkeri og lignende er på) var der snevejr i salen, hvilket giver en god effekt. 
I kan se på billedet, at flere er dækket af sne. Damen foran TV-skærmen bruger en bog for at beskytte sig mod sneen :-)


Ved MelodiFestivalen troede hun, at Baku lå i Caribien - hmm - der har de nok aldrig hørt om Eurovision :-)  Men i det mindste er Baku stadig ved havet, omend ikke i det Caribiske Hav.
De er meget glade for at være den største favorit, men som Christer Björkman understregede, så var Frankrig favorit sidste år, og de var ikke i nærheden af at vinde. Men det giver en god selvtillid at være favorit.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar