torsdag den 24. maj 2012

DE KÆRE ASERBAJDSJANERE.....

Det bliver mere og mere besværlig at komme her til Crystal Hall. - For det første er der længere og længere ventetid på shuttlebussen inde i byen. - Men når man så skal skifte til den lille shuttlebus der kører ned til pressecenteret, så plejer man bare at stige ind, og får først tjekket tasken ved indgangen til pressecenteret.
Nu blev tasken osv allerede kontrolleret oppe ved den lille shuttlebus. Og før den fik lov at køre, blev den tjekket nedenunder og ovenunder med et spejl på en lang pind.

Desuden har vagterne vist været til forskellige informationsmøder om retningslinierne - for de er ihvertfald ikke enige om procedurerne.

Efter at jeg var blevet kontrolleret, blev jeg vist over til den ene af de små shuttlebusser. Et par minutter efter besluttede chaufføren, at vi skulle gå over i den anden bus. - Der sad vi så nogle minutter indtil de to chauffører begyndte at diskuterer. - Så skulle vi alle gå tilbage til den første af dem. - Kort efter startede diskussionen igen, og herefter skulle vi så tilbage til den vi havde været i for kort tid siden. - Ja den slags kan man jo kun grine af.

Jeg snakkede med flere andre i pressecenteret - og de havde lignende historier om hvordan de var blevet vist frem og tilbage - og busserne havde igen kørt forvirret rundt - Nogle var blevet sat af langt væk fra pressecenteret i et område, som de med deres akkrediteringskort ikke havde adgang til, hvorefter de selvfølgelig havde problemer med at få tilladelse til at gå op til pressecenteret. 
I de år jeg har været med til ESC, har der aldrig været så stor grad af forvirring blandt vagter osv. om, hvad de skal gøre og hvad de ikke skal gøre.
Frygter at det bliver endnu værre på lørdag. - Men man må jo bare tage det med et smil :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar