lørdag den 7. maj 2011

En selvironisk og morsom diva.

Ved Israels første prøve, blev sangen præsenteret meget kedeligt og dårligt. Denne prøve gik langt bedre. Dana havde smidt de mørke solbriller hun gemte sig bagved - hun havde fået et andet kostume på end det afslappede kedelig sæt tøj hun havde på under den første prøve. Tøj der passede bedre til en indkøbstur i Bilka, end til en grand prix scene. Nu var der kommet mere grand prix glimmer over kjolen. Dana så også meget mere nærværende ud nu, og havde en langt bedre udstråling end sidst. Dana bruger nu catwalken, som hun vrikker hastigt ned af, for lige at nå ned til satellitscenen og snure en enkelt gang rundt inden sangen er færdig. Dana har jo (som alle ved) tidligere været en mand, men så kraftigt som den bagdel kunne vrikke under gåturen ned af catwalken - så var det næsten svært at tro på.



Pressemødet var ret underholdende. Jeg havde forventet, at Dana ville være lidt for meget af en diva, og være alt for selvhøjtidelig. - Men hun var faktisk både selvironisk og morsom, og var bestemt ikke bange for at sige noget negativt om sig selv.
Hun blev spurgt om hun ville præsentere delegationen - men det kunne hun ikke, for hun kunne ikke huske deres navne, og kom med kommentarer om, at hun ikke var så klog - så de vanskelige spørgsmål, ville blive sendt videre til pressechefen.
Den nye kjole, er ligesom vinderkjolen fra 1998 designet af Jean Paul Gautier. Og han havde fået ordre på at lave en kjole, som skulle være både behagelig og meget nem at gå i - for hun ville ikke falde ligesom ved ESC i 1999. - Men omvendt så tog hun det ret afslappet, for hvis hun faldt, så ville hun være i godt selskab, for Lady Gaga og Beyonce har prøvet at falde på scenen. Hun har meget mere at skulle have sagt denne gang om alting, end hun havde i 1998 hvor andre bestemte for hende.
Dana var ikke bange for at få fiasko her i Düsseldorf - selvom hun er tidligere vinder. Selvfølgelig vil hun gerne have en god placering - og hvis hun får det, så er det fint - hvis ikke, så er det også fint. Så fortsætter hendes karriere bare som hidtil. Verden går ikke under af den grund - og så fantastisk var det nu heller ikke at vinde. Der er en bagside bag medaljen.
Hun roste belysningen i pressecenteret - fantastisk lys, man kan ikke se jeg er blevet ældre i dette lys, så kan vi ikke få det lys med på scenen ?? - Hun udtrykte også sin glæde over, at folk ikke kom så tæt på hende, så de kunne se hvor gammel hun så ud. En journalist spurgte efter skønhedstips, fordi hun er både beuatiful og healthy, så hvad skal man gøre for at se lige så godt ud og se lige så sund ud som dig. Hun afbrød sund ... ser jeg sund ud, jeg ser snart anorektisk ud, fordi jeg er så nervøs og spændt på at være med i ESC igen - og hvad angår skønhed - så kan du bare komme tæt på, så kan du få at se....
Hun blev også spurgt, hvor meget hun levede op til titlen "Diva" fra 1998 - Men hun mente ikke der var meget diva i hende derhjemme - kun her ved ESC - Hjemme i Israel, ville man ikke kunne kende hende, for hun var helt almindelig - men kun fordi hun ikke har råd til at være en diva til daglig. Men da hun blev spurgt til hvorfor hun havde rød neglelak på den ene hånd, og hvid på den anden - så var svaret, at hun da hun tog det på, havde glemt, at hun ikke er en diva. Til fotoseancen var der også en del divatræk i hende. Men underholdende - det var hun

Ingen kommentarer:

Send en kommentar