søndag den 8. maj 2011

Søndagens 5 første prøver

Brian rapporterer fra søndagens prøver...

SLOVENIEN
Prøven gik fint for dem - men den virker stadig lidt kedelig her i Düsseldorf. Lidt kedelig baggrund og tv-klipning. Og jo desværre på engelsk.
På pressemødet blev hun spurgt om hendes første minde fra Eurovision - hvor hun svarede, at det var Dana Internationals sang, hvorefter hun begyndte at synge Marija Magdalena, indtil delegationslederen gjorde hende opmærksom på, at det ikke var Danas sang men Doris's.



RUMÆNIEN
Alt kører planmæssigt for dem - den virker fin på TV. - Jeg synes sangen og fremførslen minder meget om "All night long", som Rumænerne jo sjovt nok ikke gav nogen point i 2008 - men sangen burde de jo ellers kunne lide, når "Change" vandt deres nationale finale.



ESTLAND
Deres prøve gik også godt - Jeg glemte desværre igen at ligge mærke til tricket i starten, hvor et tørklæde på mystisk vis trylles om med en tryllestav. Estiske journalister har forsøgt at lure tricket af uden held, men hun vil ikke ud med hvordan det laves.
På pressemødet fik vi en acapella version af hendes bidrag - på delvis tysk og delvis engelsk. - Hun sang også lidt af deres 2001 vindersang "Everybody" - men hun var dog ikke helt sikker i teksten.



HVIDERUSLAND
De har tilføjet lidt flere bevægelser, selvom de stadig gemmer sig bag søjlerne - og det virker aldrig specielt godt at gemme sig bag noget. Før Düsseldorf frygtede jeg, at der ville komme noget dybt hviderussisk patriotisme på skærmen bag når sangen nu hedder "I love Belarus"- men de nøjes heldigvis med at have noget der ligner mønsteret fra deres flag kørende i baggrunden.



LETLAND
Letlands første prøve så jeg kun lidt af på TV - så havde faktisk ikke lige nogen ide om, om det var en fordel eller en ulempe, at Letland er på før Danmark. Efter at have set prøven nu, så er det en fordel. Jeg synes deres måde at fremføre sangen på virker meget kedelig på TV. - Så mon ikke de bare skulle have sendt "Banjo Laura" i stedet for.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar