søndag den 8. maj 2011

Danmark i god form

Der blev prøvet lidt forskelligt af ved den danske prøve.
Billedet på skærmen i baggrunden er blevet ændret. Der er de samme diamanter kørende på skærmen, som ved sidste prøve. Men der er blevet tilføjet et slags hvidt gitterværk henover diamanterne. Først syntes jeg det virkede forkert, fordi det gør det lidt sværere at se, at det er diamanter der er der. Men det tilføjer lidt ekstra lys, så det er sikkert en god ændring.



I går fik jeg at vide, at de var optimistiske med hensyn til at få lov til at have flere balloner med - der blev arbejdet med at binde snore i ballonerne, så de hurtigt kunne indfanges igen. Men de har åbenbart ikke fået lov til at have mere end en ballon med. Den ligger på scenen, og bliver sparket til som i den danske finale. Men den ene ballon kommer til at være længere tid i billedet, fordi Tim nu løber ned af catwalken (i samme retning som bolden skydes). Ved prøven var det lidt forskelligt hvor langt han løb ud. Første gang løb Tim hen og sparkede til bolden, derefter løb han hele vejen langs catwalken, og sluttede sangen af på den lille satellitscene. - Næste gang stoppede han halvvejs af catwalken, og løb tilbage til hovedscenen, hvor han sluttede sangen af. De sidste to gange løb han hele vejen ned til satellitscenen, og hele vejen tilbage og afsluttede sammen med de andre drenge. Det sidste virkede rigtig godt - så hvis bare han har vejr til at løbe hele vejen frem og tilbage, uden at man vil kunne høre det på vejrtrækningen - så er det en super løsning, der virker som et rigtig godt løft til sangen.

Ved den danske sang virker det godt, at catwalken bruges, fordi det passer fint at han løber til sangen - Ved flere af de andre lande der forsøger sig med catwalken, der virker det lidt forkert. Vejen ned til satellitscenen er for lang, hvis man skal stavre derned i stillethæle.
Tim mener sagtens, at han har vejr til at kunne løbe hele vejen frem og tilbage. Super. Danmark får en rigtig god placering tror jeg.
Beslutningen om det bliver hele vejen frem og tilbage er dog ikke taget endeligt endnu - for de er jo et live-band som de siger - og så kan alt jo ske.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar