lørdag den 22. maj 2010

Stadig udfordringer med det danske bidrag

Fredag var Danmark på scenen for anden gang, og håbet var at de mange tekniske problemer fra tirsdagens prøver var blevet løst.

Desværre fortsatte teknikken med at drille, det er især den store glasplade, der skal bevæge sig væk fra dem, der ikke kører som aftalt. Men derudover er der også stadig problemer med røgen, der skal dække de plader de står på, ligesom kamera-gangen volder problemer.


Men allerværst er nok, at hele prøven og koreografien virkede uorganiseret og især Tomas virkede nærmest fraværende på scenen. På et tidspunkt måtte en norsk tekniker på scenen for at pege hvilken vej de skulle kigge.

Flere har påpeget, at kemien mellem Christina og Tomas ikke er til stede. Og det virker ikke særlig overbevisende at synge en kærlighedssang uden at der er kemi mellem de tp sangere.

Efter den første prøve forsøgte den danske delegation at sende aben videre til NRK, men den går altså ikke. Danmark har virkelig store problemer, der skal løses inden generalprøverne onsdag og torsdag.

Fire gange nåede danskerne at prøve sangen igennem - i sidste omgang med fyrværkeri i baggrunden. Her var der også mulighed for at se Tomas og Christina i dét tøj, som de skal have på til semifinalen næste torsdag.


Fra at være en af de store favoritter er det danske bidrag nu på alles læber som 'den største skuffelse af dem alle'. Mange mener at den ikke har en chance for at kvalificere sig til finalen overhovedet.

2 kommentarer:

  1. Jeg gad vide om Thomas er typen der kun er på toppen når det gælder? Eller er det favoritværdigheden der giver nerver? De 2 var jo heller ikke forhåndsfavoritter i Danmark, men her synes jeg da både nærvær, stemme og kemi fungerede udmærket. Nej de er jo ikke 'det perfekte par' fra en lægeroman, han er hø og rødblond, hun er lille og mørk med thailandske aner. Men det er netop modsætningen der giver charme, og den lidt generte holden-i-hånd kan godt gøre det ud for en stor latino-passion. Synes jeg. Kom igen Danmark.

    SvarSlet
  2. Jeg er heller ikke nervøs. Thomas fungerer bedst, når der er noget på spil. Men det er lidt bekymrende, at de ikke har styr på, hvilke kameraer, de skal kigge ind i og hvornår. Men jeg tror med et par dages hård træning, skal de nok få det til at sidde i skabet. Men vinder, det tror jeg ikke på.

    SvarSlet