lørdag den 22. maj 2010

Fra ESC-darlings til ESC-dummies?


Tilsyneladende er det ikke kun på scenen, de danske artister har problemer med at komme frem med et positivt resultat. Ogås på gårsdagens pressemøde blev der spredt 'knap så bra vibrationer' - i hvert fald hvis man skal tro en af de danske fans, Liza, der skriver i fanklubbens blog i dag.

"Der er nogen, som påstår at dårlig omtale er god omtale. Og jeg skal da love for, at det er hvad den danske delegation har fået." ..... "Derefter afholdt den danske delegation et meget kort pressemøde. Absolut årets korteste og absolut årets mest kritiserede."

Iflg. Liza opførte den mandlige del af den danske duo sig "tøsefornærmet", da han blev præsenteret for et kritisk spørgsmål om den danske prøve. hvorefter pressemødet brat blev afbrudt.

Til slut skriver Liza: "På trods af, at der ikke var særlig mange til det danske pressemøde, så har omtalen - den dårlige omtale - til gengæld spredt sig som en steppebrand og ligger nu som en stor tung askesky over delegationen. Fra at være ESC-darlings er vi nu degraderet til ESC-dummies. Spørgsmålet er nu, om det vil påvirke afstemningen i næste uge?? "

Læs hele blogindlægget her...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar