torsdag den 27. maj 2010

Klarer Danmark sig i finalen?


Så blev det torsdag her i Oslo, og dagens store spørgsmål er selvfølgelig: Vil Chanée & N'evergreen klare skærene og kvalificere sig til finalen, eller bliver det en 'Kate Ryan', altså en tidlig storfavorit, der end ikke kommer i finalen?

Det ved vi i aften omkring klokken 23. Indtil da er det jo rent gætteri, men ud fra gårsdagens to generalprøver har jeg dette bud på et finalefelt - og SELVFØLGELIG er Danmark da med, når finalen afvikles på lørdag.

Sikre finalister:
DANMARK
Israel
Sverige
Rumænien
Irland
Kroatien
Georgien
Tyrkiet

Uha, så er der kun to pladser tilbage, hvem skal have dem. Det kommer nok til at stå mellem Azerbaijan (ja, hun er storfavorit, men viste usikkerhed i går), Ukraine og Armenien.


Hvad kan gå galt? Ja, alt kan jo gå galt. Hvad jeg frygter allermest (udover at Christina og Tomas ikke giver en fuldgod indsat i aften) er, at de forskellige landes kommentatorer lader sig smitte af den megen snak om kemi og attitude. For hvis de giver det danske indslag kommentarer med på vejen omkring 'fætter- og kusine-udstråling' etc. kan det jo sagtens påvirke stemmerne.

Men lad os nu ikke tage sorgerne på forskud. Lad os i aften samles omkring tv-skærmene (og de heldige af os i Telenor Arena) med den klare indstilling, at SELVFØLGELIG vil Danmark klare sig til finalen.

God fornøjelse.

PS. Husk at hente stemmeseddel på melodigrandprix.net .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar