onsdag den 18. januar 2012

Howie D. synger med AFIL på lørdag...


Danmark og Aalborg får besøg af en verdensstjerne på lørdag, når det danske Melodi Grand Prix afvikles i Gigantium. For når de lokale stjerner i svøb har afleveret deres bud på et grandprix-hit, og mens de danske tv-seere via mobil-knapperne skal finde frem til vindere og tabere, vil Howie D. fra verdenshistoriens bedst sælgende boyband Backstreet Boys entre scenen.

Howie D. er nemlig vild med sidste års vinder af det danske Melodi Grand prix, A Friend in London, og derfor har han sagt ja til at stille op i Gigantium sammen med de danske drenge, når de i afstemningspausen for sidste gang som 'regerende grandprix-vinder' fyrer op under New Tomorrow.

Til dr.dk/grandprix fortæller Tim Schou fra AFIL: "Howie D. er en del af et af verdens største popfænomener, og at jeg som en lille sanger fra Stevns skal stå og synge sammen med én fra Backstreet Boys, det er helt vildt."

Det er de danske drenges canadiske manager der har formidlet samarbejdet med Howie, der for nylig har udsendt soloalbummet 'Back To Me'.

Også en anden verdensstjerne, omend af en noget mere beskeden karakter, skal optræde med sine musikalske færdigheder i Gigantium på lørdag; det er norske Alexander Rybak, der jo vandt det internationale grandprix i 2009, der udover tjansen som formand for den norske jury har lovet at give et nummer.

Jeg synes der er ved at være varmet op til et rigtig festligt arrangement på lørdag. Jeg glæder mig i hvert fald.

Henrik
...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar